• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Chambres d’hôtes

Wij hebben voor onze gasten vier sfeervolle kamers in onze fermette: Mélisse (citroenmelisse), Souci des Jardins (goudsbloem), Pensée Sauvage (driekleurig viooltje) en Pavôte (klaproos).
Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met toilet, wastafel, en luxe douche met zitje.

 

Mélisse (citroenmelisse)

Chambres MélisseJe verblijft in deze sfeervolle kamer waarvan twee muren ”en pierre” (natuursteen)zijn en twee muren van hout. Door het gebruik van deze natuurlijke materialen is er een warme sfeer ontstaan. Deze kamer, die zich op de begane grond bevindt, ligt aan de achterkant en heeft een mooi uitzicht op het land. Je kunt heerlijk slapen op het tweepersoons boxspring bed van 1.60 x 2 meter.

 

Souci des Jardins (goudsbloem)Chambres Souci des Jardins

Ook in deze kamer kun je muren ”en pierre” (natuursteen) en van hout vinden. Door het gebruik van deze natuurlijke materialen is er een warme sfeer ontstaan. Deze kamer, die zich op de begane grond bevindt, is ingericht in art-deco sfeer. De avondzon geeft deze kamer een bijzonder mooie gloed.  Je kunt heerlijk slapen op het boxspring bed van 1.60 bij 2 meter.

 

 

Pensée Sauvage (driekleurig viooltje)

Pensée SauvageDeze sfeervolle dakkamer bevindt  zich op de eerste verdieping, de  muren zijn van hout en natuursteen en er is vanuit het dakraam uitzicht op de tuin. Er staat een romantisch ledikant van 1.60 x 2 meter.

 

Pavôte (klaproos)Chambres Pavôte

Deze kleinste gezellige tweepersoons dakkamer bevindt zich op de eerste verdieping, de muren zijn van hout en natuursteen en de avondzon zet deze kamer in een prachtige gloed. Je kunt heerlijk slapen op het boxspring bed van 1.60 x 2 meter en het is ook mogelijk om de bedden uit elkaar te zetten.