• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

B&B, Chambres et Table d'hôtes

Chambres d’hôtes betekent letterlijk vertaald “gastenkamers”, je kunt het vergelijken met Bed & Breakfast of op zijn Duits Zimmer Frei.

Je kunt bij ons in de sfeervolle verbouwde hooischuur logeren. We bieden onze gasten de mogelijkheid om op een gezellige en ongedwongen manier kennis te maken met de Franse manier van leven waarbij persoonlijke aandacht en gastvrijheid één van de speerpunten zijn. Je ontmoet andere gasten, soms uit andere landen.

Chambres fermette herbes 

Je kunt zien dat bij de realisatie van deze chambres d’hôtes de authenticiteit van onze 250 jaar oude fermette een grote rol heeft gespeeld. Je verblijft in de sfeervolle gastenkamers met muren “en pierre” (natuursteen) met houten wanden en vloeren. Door het gebruik van deze natuurlijke, lokale materialen is er een heel warme sfeer ontstaan. Ondanks de ouderdom van de fermette ontbreekt het niet aan hedendaags comfort; zo is elke gastenkamer voorzien van volledig eigen sanitair en de comfortabele tweepersoons bedden zijn 1.60 breed en 2 meter lang.

Gemeenschappelijke ruimte 

 Er is een gemeenschappelijke ruimte, waar je ervaringen met anderen kunt delen, spelletjes doen of lezen, of misschien wil je er gewoon zitten om te genieten van een wijntje.

 Tables d’hôtes is een aanvulling op de chambre d’hôtes: je kunt dan tevens mee dineren.

Je kunt in het submenu klikken op Chambres d’hôtes: voor meer informatie over de kamers en op Tables d’hôtes: voor meer informatie over het dineren.